Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok válaszát is várom. Elrontottam?
3 fiú elsétált mellettem, nagyon néztek engem kezdtem kicsit félni és az egyik fiú odajött hozzám,megkérdezte hogy oda tudnám-e adni a facebook nevem vagy a telefonszámom de azt mondtam neki hogy bocsi, nem és pont jött a barátnőm,megkérdezte ki ez én meg mondtam hogy nem ismerem,az a fiú pedig mondta hogy kéne a facebook neve, barátnőm kérdezte tőle hogy 'elmondjam?'(persze csak hülyeségből) aztán mondta (a fiú) hogy ha nem akarja akkor nem kell és elment..de annyira helyes volt és kedves csak kár hogy egy vadidegen :( most annyira rosszul érzem magam, mivan ha soha többé nem találkozom vele
14L
Hát valahogyan el kell kezdeni ismerkedni. És be kell vallanod hogy nem túl sok fiú képes annyi bátorságot gyűjteni hogy megkérdezze ezt tőled. Úgyhogy én úgy gondolom hogy elrontottad...
L
"Ha nem akarja, akkor nem kell."
Szerintem ez tök aranyos volt tőle.
És az előzőeknek igaza van, nem sok fiú tud annyi bátorságot összegyűjteni.
Bizony elrontottad.
Egy facebook névből semmi bajod nem lett volna.
Járj gyakrabban oda, ahol találkoztál vele, esetleg kérdezz utána, hátha valaki ismeri, vagy nézz utána facen.
És reménykedj, hogy megtalál Ő. :D
Én szorítok. 👍
Köszi mindenkinek :)
#4 az a baj hogy nem tudom a nevét, amúgy minden reggel arra járok de lehet hogy már nem fogunk találkozni de megpróbálok mindig odamenni, remélem megtalálom ,köszi c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!