Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszik ram? 😔ԅ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik ram? 😔😔😔

Figyelt kérdés

Irok neki de nem valaszol semmi modon se 😔 pedig latom hogy elerheto ( es akkor elerheto valaki ha hasznalja a telefont vagy az adott programot)

Es attol tartok hogy untatom 😔

2016. szept. 30. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért haragudna? Gondolod hogy írtál neki bármi olyat ami megbántotta/ megharagudott volna érte? És ki az a neki?
2016. szept. 30. 09:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy csak szimplan elfoglalt😐 de akkor minek lenne benne az adott programban. 😶😶
2016. szept. 30. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak bekapcsolva hagyta a netet. Olyankor is elérhetőt jelez..
2016. szept. 30. 09:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Baratom. Elvileg.

Vagyis nekem legjobb barat de en neki barat barat.

2016. szept. 30. 09:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Lehet csak tulparazom a dolgokat 😐 halylamos vagyok ra 😐
2016. szept. 30. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon, vagy beszélj vele személyesen, akkor hallod, illetve látod őt, lehet következtetni, hogy milyen hangulatban van, mi a véleménye rólad :)
2016. szept. 30. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problemam😅 Csak egy hete nem ir vissza semmit es meg se nezi, pedig semmi olyat nem irtam neki... volt idom vegiggondolni... sot, meg kikeszulni is😄

Szep az elet, nem? Egy het alatt en a teljesen vidam lanybol egy meghalni akaro lettem, mert miert is irna vissza? Miert mondd olyat, hogy ha azt mondja, hogy szeret akkor az komolyan is gondolja?😂😂

2016. szept. 30. 15:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Az elet szep de baratok nelkul mit sem er 😊

Egyedul vegigelni egy olyan dolgot ami nem arra lett teremtve hogy maganyban meg elutasitasban eljek. 😊

Na persze nem jo hogy halalvagy van. 😐

Az utolso mondatot nem igazan ertem 😟 bocsi

De ha kicsit masabb szavakkal szerintem megertenem :😊

Mert abbol most azt ertettem hogy szerelmet vallott vagy mit es nem ir 😐

2016. szept. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!