Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany de kicsit furcsa a tumblrje szerintetek tartanom kene tole?
Kicsit se durva szerintem...Egy lázadó csaj aki ebben éli ki magát...
16/F
Szerintem nagyon állat a tumblrje, be is követtem.
Nekem is legalább ennyire """durva""" a blogom, mégis teljesen ép vagyok mentálisan.
Ez csak egy weblap.
Mi lett végül, Kérdező?
Nekem egy dolog jutott eszembe erről, de rögtön kettő lesz belőle :P Szóval...
(1) Azok, akik szerint tök rendben van ez a tumblr, sőt, "menci", tudják-e, hogy elég sok munkáltató ellenőrzi a leendő alkalmazottai megjelenését a szociális médiákon? Szóval adott esetben qrva ciki tud lenni, ha egy ilyet a nevedhez tudnak kötni. (Azért nem atomfizika ez: kamu e-mail + kamu személyes információk + lakat az ember száján.)
(2) Kérdező, számomra ez a blog iszonyatosan alpári, pedig nem vagyok egy karót nyelt alak. Magamat ismerve én nem érezem jól magam egy olyan ember társaságában, akinek ilyen a humora vagy így fejezi ki magát, tehát ezt a lányt bottal sem piszkálnám meg. De hát ízlések és ficamok :))) Viszont az első pontban leírtak miatt butának is tartom a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!