Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akiért egyszerűen megőrülök <3. Éreztem hogy ő is valami hasonlót érez aztán elkezdtünk suliban beszélgetni. Volt h barátnőmmel összevesztünk azon, hogy ő folyton lehúz azzal hogy hogy nézek ki meg hogy mit hordok. Ez esetben a fullcapemhez szólt hozzá. És a fiú meg mondta h szerinte nagyon jó a hajam meg nagyon jól áll a sapka. Persze még másról is beszélgettünk. Folyton hátra fordul. Suli után sikerült vele mennem haza és mondtam neki hogy nagyon kedves velem és hogy ez jól esik. Azután aznap rám is írt és egy csomót beszélgettünk. Szerintem történhetett valami mert írtam neki hogy már mondani szerettem volna valamit (sulival kapcsolatban)de elfelejtettem. És ő kérdezte hogy szerelmes? Én meg nem értettem hogy mi van és mennem kelett ő meg kérdezte hogy megbántott e aztán kérdezte hogy van e vele mi baj. Én meg végülis megnyugtattam hogy nincs semmi baj csak mennem kell. Ő meg írta h oké szia és oda írt egy szívecskét is. Azóta nem igazán beszéltünk (ez amúgy szombaton volt és általában többet beszélünk) . Nagyon remélem hogy érthetően fogalmaztam. Köszi!
2016. szept. 26. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó és oké, de mi a kérdés? Mi a probléma?
2016. szept. 26. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnék még közelebb kerülni hozzá?
2016. szept. 27. 06:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!