Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Szval az van h volt egy csaj akire rá irtam (mar előtte nem voltam teljesen ismeretlen) és az elején írtam ilyen poénos nyálas nyalizós fa szságokat. Erre a csaj azt mondta h fa sz vagyok es kb ott hagyott? Ak kb hogy is meg ez az elején?? Szval h mit kéne mondani vagy mi, mert ha ez nem jön be , ak nem igazán tudom, mit kéne
2016. szept. 25. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha te is fa....nak tartod, akkor ne várd el hogy a lány bedőljön neki
2016. szept. 25. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha neki akarsz valamit mondani, szerintem már késő.

Az alapján ahogy felraktad a kérdést nem illenek hozzád a nyalizós szövegek.

Két utat tudok tanácsolni neked:

1. FB-n kérsz tőle egy randit, de nem nyalizósan, megkérdezed hogy mit csinál holnap, s lenne-e kedve találkozni

2. Picit visszafogottabb, csak annyit kédezel tőle fb-n hogy válthattok-e pár szót, majd élőben hívod el randizni.

Ha látják rajtad, ismernek és tudják hogy nem ilyen vagy, akkor ahogy nyalizós dumát írsz, egybőllejön nekik h csak azért ilyen a mostani arcod, mert kell neked a nő, de nem ilyen vagy valójában.

De ha őt akarod jó lenne egy kicsit bővebben leírnod milyen a csaj.

De sztem jobb ha valami olyasmit próbálsz h valódi arcoddal elmondod neki a dolgokat és megprobalod elhívni, nem ilyen felvett arcal tolni neki

2016. szept. 25. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát igazából a csajt pont leszarom, csak azt nem értem h ez nem jön be a CSAJOKnál, ak milyen "szöveg kéne?

Ha félreérthető volt a kérdés, bocsi

2016. szept. 25. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmilyen "szöveg" nem kell hozzá, csak legyél kedves, és látszódjon rajtad h érdekel hogy mi van vele, pl. megkérdezed h h telt a napja.
2016. szept. 25. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!