Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon szeretem! 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem! 16/L

Figyelt kérdés

A barátommal másfél évig voltunk együtt, pár napja szakított velem, az indoka az volt, hogy túl kicsik a melleim. Aztán kifejtette bővebben, hogy azt hitte, hogy nagyobbak, de csak akkor derült ki, hogy kicsik, amikor egy hete együtt elmentünk aquaparkba. Tény, hogy nem túl nagyok, de ez tényleg kizáró ok egy srácnál?

Mit tegyek, visszamenjek hozzá? Én nagyon szeretem, és nem tudnék nélküle élni!

Szerintetek?

2016. szept. 25. 13:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, igazatok van, csak egyszerűen annyira ragaszkodó vagyok, és nagyon szeret(t)em, ezért nehéz elengednem, de megpróbálom.
2016. szept. 25. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
De másfél év alatt mégis hogy nem vette észre, hogy kicsi a melled???
2016. szept. 25. 14:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezt én is kérdeztem tőle, de csak terelt meg összevissza válaszokat adott...
2016. szept. 25. 14:30
 14/14 Scav ***** válasza:
100%
Csak valamit mondott, hogy otthagyjon. Másfél év alatt simán láthatta, mekkora a melled. El akart hagyni, ezért mondott valamit. Hagyd a francba, az idő begyógyítja a sebet és jobb lesz utána. Jönnek a fincsi, értelmes pasik :D
2016. szept. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!