Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy leszbikus vagyok? Szerelem ez egyáltalán? 16/L
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány akivel régebben nagyon jo barátnők voltunk. Ő azonban nem egy átlagos lány, sőt az utobbi időben teljes mértékben megváltozott, nagyon fius lett (nem nevezném transzneműnek, viszont nem igazán lehet megállapítani róla, hogy lány) es nem mellesleg kiderült, hogy leszbikus is. Egy ideje sajnos kissé eltávolodtunk egymástól, de így is szinte minden nap beszélünk. Én viszont azt hiszem kezdek barátságnál egy kicsit többet érezni. Nem vagyok biztos benne, hogy ez szerelem, de mindig örülök ha ír, ha találkozunk és talán kicsit vonzódom is hozzá. Régebben volt, hogy nálunk aludt és akkor egész éjjel ölelgetett, fogtuk egymás kezét, azonban már semmilyen közeledést nem mutat.(és barátnője is van) Teljes mértékben össze vagyok zavarodva. Nem voltam még szerelmes, de alapjáraton a fiuk jönnek be. Szerintetek mit tegyek? Várjak, hátha elmúlik ez az érzés? Ettől még nem vagyok leszbikus?2016. szept. 24. 22:21
11/13 anonim válasza:
Szerintem is biszex vagy
Várj egy kicsit, aztán egy idő után úgyis tudni fogod:)
12/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy érzel az iránt a barátnőd iránt. Lányok között a testi kapcsolat (pl. ölelkezés) sokkal inkább elfogadható, mint fiúk között, főleg, ha nem érzel iránta vonzalmat. Ha fantáziálsz róla - úgy - akkor elképzelhető, hogy bi vagy.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Lehet hogy kicsit későn írok, de van egy ajánlatom, tippem...:
1. Szerintem várj, mert tinédzserből alakulsz át nővé, és ilyenkor a hormonok is bekavarnak :)
2. Nem feltétlenül kell az ilyen emberekben bíznod, vagy hallgatnod rá hiszen,mindegyiknek saját véleménye (mint az enyém :) ). Inkább kérdezd meg szüleidet vagy beszéld meg velük, de persze ez a családi háttértól is függ
3. Végezetül, csak annyit szeretnék mondani, hogy ne siesd el a dolgot ott van az egész életed :) Idővel minden letisztul ... Hiszen ha valamit elsietsz, lehet később rossz lesz :)
Utolsó sorban légy erős, sok kitartást kívánok!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!