Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arról mit gondoltok, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mit gondoltok, hogy valaki úgy szólít le, hogy "Mennyi az idő? "

Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

És ha tényleg tudni akarja mennyi az idő?

Először rinyáltok hogy a pasik nem mernek kezdeményezni viszont amikor valaki veszi valamiképpen a fáradságot akkor egyből nyominger

2016. szept. 23. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

1, Nem tud köszönni.

2, Megmondom és viszlát.

...amúgy manapság az 1.-s kisiskolásnak van telefonja hogy tudja mennyi az idő...

2016. szept. 23. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én arra gondolnék, hogy ki akar rabolni (magyarorszag forever:D)
2016. szept. 23. 21:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy nálam sokkal fiatalabb srác kérdezte, a haverjával fociztak és hirtelen nekem szegezte a kérdést. Talán váalszolnom kellett volna? Még a végén mást szűrt volna le. :)
2016. szept. 23. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Viszont megnyugtató, hogy ezek szerint a jövő generáció ifjai bátrabbak lesznek, mint a jelenkoré.
2016. szept. 23. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Azert ne haragudj de vannak kivetelek. 22 vagyok és nem kapok sokkot ha leakarok szolitani egy lanyt. Volt mar olyan hogy az időt kerdeztem de ezt leginkabb a helyzet adja. Volt hogy atadtam a helyem es elkezdtunk beszelgetni, volt hogy megdicsertem hogy milyen csinos. Viszont olyan is megesett nem egyszer hogy csaj vagyok csajok szolitottak le :D pl metron, villamoson meg volt olyan is amikor tini sulis csajok. Akkor oszinten kisse zavarba jöttem mert nagyon megleptek, mert teljesen megszeppenteknek neztek ki és először lecukizott az egyik. Mondon köszi majd a többiek is felbatorodtak es kisse zavarba jottem es johogy mennem kellett mert vart az akkori bnőm. De egyebkent ha van lehetősegem es tetszik is a lany akkor sokszor leszolitom.
2016. szept. 23. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
*vagyok helyett vagy :)
2016. szept. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!