Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell mágnest szerelni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell mágnest szerelni?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki tavaly óta kimondottan jófej, és hát nem hátráltam, én is próbáltam kedves lenni. Mostanában az a probléma, hogy az egyik csaj fekszik rajta, a másik, szerelmes belé, a harmadikkal meg úgy bókol, mint velem tavaly. Pedig időközben rájöttem, hogy már nekem tetszik, de ő nem közeledik felém. Hogyan és milyen mágnest szereljek magamra/stílusomra? (pl.nyaklánc, karkötő, visszafogottság, bátorság...)

(Lány, 12F)

2016. szept. 22. 19:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs, rosz kategória, de pls válszokat!
2016. szept. 22. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg igazából nem is szerelemre gondoltam, mert ebben a korban még nincs nagyobb jelentősége, de hogyan lehetne szorosabb a kapcsolat? (nekem az is perfect, ha zéró szerelem, de igaz barátság)
2016. szept. 22. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
rozsdamentes inox saválló anyagból készült reszelővel
2016. szept. 22. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy ez komoly kérdés-e :D Mármint mágnes? Oké...

Egyébként a leghatásosabb ha önmagad vagy és nem félsz odamenni beszélgetni. Nem nyomulósan persze, de néha ha kedved van vagy van valami amiről beszélnék, akkor hajrá :)

2016. szept. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!