Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem még neki vagy túl sokat váratam?
Figyelt kérdés
Helló!
Egy lány egy éve szemezik velem, ha látjuk egymast. Pl.: a buszmegállóban pár másodpercig (3-5mp) nezünk egymás szemébe. Ha a folyoson látjuk egymást akkor rámnéz majd gyorsan elkapja a szemét és nézi a fadlót, míg el nem megyünk egymás mellett. Ha egy kicsit közelebb kerülünk egymáshoz (pl.: buszon egymással szemben állunk) akkor a szemembe néz egy hosszabb ideig majd meredten elnéz mellettem egész busz úton.
Néha ugy csinál mintha ott sem lennék (rám sem néz)...
2016. szept. 21. 19:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem köszönj rá/beszélj vele. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy mindig 2-3 barátnőjével van együtt.
2016. szept. 21. 19:47
3/3 anonim válasza:
Kérd meg az egyik haverodat, és vele menj oda hozzá hozzájuk. :D Hidd el könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!