Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most normális? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy fiú, aki nem mindenki kedvence, de aztán kiderült valami.

Állítólag szerelmes belém, de a legjobb barátnőm titokban ővelé szerelmes. Aztán van egy másik lány, aki bowlingozásnál ráfeküdt a fiúra-szerelmes belé. A barátnőm féltékeny, mert az osztápy nagy dobra veri, meg én is féltékeny vagyok, mert helyes, de nem vagyok belé szerelmes.

Magyarul: A szerelmes belém, B, és C szerelmes A-ba, és én, meg B féltékenyek vagyunk, bár A jól kijön velünk.

Mi a helyes?

Normális ez?

Mit tegyek/tegyünk?

2016. szept. 19. 13:56
 1/3 anonim válasza:
Ha nem vagy belé szerelmes akkor miét vagy féltékeny?:-)
2016. szept. 19. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne tegyél úgy, mintha a tiéd lenne.

Elhiszem, hogy tetszik, hogy valaki oda meg vissza van érted, de ha te nem érzed ugyanezt iránta, akkor ne játssz vele, és ne féltékenykedj, mert ezzel azt mutatod, mintha lenne neki esélye nálad.

Mondd meg neki, hogy ő nem jön be neked, és hagyd, hogy a többiek elintézzék egymás közt, hogy végül ki szerelmes kibe, és ki kivel akarna összejönni.

2016. szept. 19. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny vagy, hogy a palotapincsid nem fog utánad koslatni, ha másé lesz?:D Nem érzed ezt egy nagyon picikét a srác kihasználásának?:D
2016. szept. 19. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!