Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 18 évesen veszítettem el?
Figyelt kérdés
Normális körülmények között csakhát..18vagyok az baj?
18/L
22/F
2016. szept. 17. 22:16
1/16 anonim válasza:
Nem baj. Miért lenne az? Teljesen normális. Az lenne a baj ha 15 évesen vesztetted volna el.
2/16 anonim válasza:
Dehogy,pici lány.
#1: Te hülye vagy. Legalább ne ismertesd nyilvánosan.
3/16 anonim válasza:
* Legalább ne ismertesd nyilvánosan.
Azaz azt ,hogy hülye vagy.
4/16 anonim válasza:
Szegény #1, most megsajnáltam... 😢😢😢
5/16 anonim válasza:
Mi bajotok az #1-el?
Nem baj ha 18 eves vagy. En is majdnem annyi voltam csak 16 :)
6/16 anonim válasza:
Semmi baj. A lényeg az hogy meg volt. Akik később veszítik el az se baj csak akkor már nehezebb.
8/16 anonim válasza:
Nem baj. Szerintem ideális. Nem vagy már túl fiatal hozzá, de nem is vagy idős.
9/16 anonim válasza:
#5: Az ,hogy másnak meg akarja mondani ,hogy mikor "Okés" elveszteni ,de ennek tetejébe még egy rettentően nagy f🅰szságot is ír ,hogy "jobb ,mintha 15 évesen"...
Ha azt írta volna ,hogy "jobb ,mintha 11 évesen" akkor még azt mondom igaza van. De 15 évesen szerinte "rossz"? B🅰szd meg ,hol élsz te Iránba ,vagy mi?
10/16 anonim válasza:
* De 15 évesen szerinte "rossz". És kérdem én: Hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!