Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi van?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek biztos vagyok benne h tetszettem,de most meg közömbösök vagyunk. Főleg én de már ő is kezd mit tegyek? Igazából az a baj, hogy nem egy a baráti körünk és alig beszélünk. Egyikőnk se lép. Talán már elfelejtett?
2016. szept. 15. 23:39
 1/2 anonim válasza:
Nem. Biztos hogy nem felejtett el. Ezek a jelek arra utalók hogy te tetszel a srácnak. 16/F
2016. szept. 16. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha közömbös voltál vele ne lepődj meg hogy le se szarja mi van veled, mert téged sem érdekelt az hogyha próbálkozott. Ha tényleg ennyire szerencsétlen vagy, megérdemled hogy elveszítetted
2016. szept. 16. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!