Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lesz több, mint barátság?
Figyelt kérdés
Tavaly már tetszett de ki szerettem belőle, és nem volt köztünk semmi. Meg mondta, hogy ő nem tudja el képzelni, hogy legyen köztünk valami. De tegnap elmondtam neki valamit (először tudta meg), amit még a legjobb barátom sem tudott, és ezzel megismerte a másik oldalamat. Eléggé meg sajnált... Lehet több, mint lány barát?
14/F
2016. szept. 15. 20:48
1/5 anonim válasza:
"Tavaly már tetszett de ki szerettem belőle"
Az hogy szereted, vagy tetszik az két külön dolog.
"Eléggé meg sajnált."
Arra meg ne várj hogy sajnálatból jön össze veled, örülj hogy barátodként tekinthetsz rá.
2/5 anonim válasza:
Miért mi a másik oldalad amiért ennyire megsajnált?
3/5 Almasret válasza:
#1 kerdezonek jogos a kerdese, en is feltettem magamban xd
Eloszor is sajnalatbol nem lesz szerelem az biztos. Masodszor pedig ha tenyleg tetszik prpbalj vele beszelgetni.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 arról senki nem tud, csak ő, és ez így is marad, sajnálom :-(
2016. szept. 16. 23:10
5/5 A kérdező kommentje:
#1 #3 Nem sajnálatból fog összejönni, erre rájöttem magamtól is. Nem is tetszett inkább bele szerettem. Sokat beszélgetünk, és elég jóban vagyunk.
2016. szept. 16. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!