Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy Bocsájthat meg?
Sziasztok
Szóval ez nagyon hosszú sztori lesz szóval aki elolvassa annak köszi
2015. májusában egy évfolyam társam megtetszett. Addig nem chaeteltünk meg semmi, de akkor ráírtam. Már chaeteltünk egy ideje amikor ő neki is megtetszettem vagy is Július 2. volt mikor bevalotta. De nem jártunk vagy is nem kérdezte meg már egy csomó ideig így voltunk mikor megromlott a kapcsoltatunk egy csomót veszekedtünk és megváltoztunk egymással szembe. De már nem is tetszettünk egymásnak viszont jóba voltunk. Amúgy ő szerinte jártunk meg minden de semmi nem volt facebookon kívül nem beszélgettünk mert nálunk ez az évfolyamon nem elterjedt és valahogy így volt nálunk is. Mind a ketten kosarazunk csak ő a fiú szakosztályon és egy táborba voltunk és ott megtetszett neki a legjobb barátnőm ami nem zavart mert nem volt semmiköztünk. De egész táborba bunkók voltunk egymással ami rosszul esett. De a nyáron olyan szinten megromlott a kapcsolatunk. És nagyon haragszik rám de nem mondjam meg miért. Mindig csak úgy hív hogy van a keresztnevem ami most pl: Dóri és csak D-nek hív. Ami sértő. Amúgy nagyon jó fej fiú nem akarok tőle semmit csak barátok szeretnék vele lenni
12/L
és jönnek most a kommentekbe azok hogy nem kell neked barát, nem barátom volt tetszettünk egymásnak és gyerek szerelem:) Ja és nem Dóri vagyok az csak példa
"de már nem is tetszettünk egymásnak"
Wtf xd ez így megy?
Kicsi vagy még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!