Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? (Többi lent)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Tudom (kérlek ne szóljatok be) fiatal vagyok még. De érdekel h mit gondoltok. Brutális önbizalomhiányban szenvedek, de felteszem a kérdést. 162 cm 63 kg dagattnak számít? Nagyon érdekelne, és hogy miként tudnám leadnj a túlsúlyt. Persze tudom mozgás, édesség elhagyagolása,de azon kívűl tehetnék mást? Mennyit kéne futnom/tornáznom hogy eredmény is legyen? Kérlek normális válaszokat adjatok! Dagadt vagyok?2016. szept. 15. 20:26
1/8 anonim válasza:
Étrenden változtass, esetleg kezdj el edzeni. Az a 63 kg elég sok, ha eddig nem sportoltál, mert valószínűleg az nem izom rajtad, hanem zsír. Sárgakapszula című pdf-ben mindent megtalálsz. Neten fent van.
18F
2/8 anonim válasza:
162 cm-hez 63 kg izom vagy 63 kg zsír társul? Nem mindegy!
3/8 anonim válasza:
Szia a test zsír számít így,hogy nem látlak azt mondanam,hogy kis túlsúly van rajtad de nem látom,hogy oszlik el csontozat izom tomeg stb szoval nem tudom ezt így nem lehet megmondani dagadt*** Mást nem tehetsz nem komplikált a fogyás. Könnyen hangzik de azért elég nehéz. Heti 4x 30 perc kardió tökéletes. Kis súly emelés se árt.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajna zsír :( azt hiszem.
Köszönöm a válaszokat
2016. szept. 15. 20:32
5/8 anonim válasza:
160 cm vagyok 50 kg es meg van rajtam felsleg... Szoval (nem akarlak megbantani) de nem lehetsz valami vekony... Ezeken kivul nincs semmi... Mozgas es ne dietazz! Hanem figyelj oda mit eszel es cukros uditok chips csoki pápá... Etkezz egeszsegesen... Ennyi... Sok sikert! :)
6/8 anonim válasza:
5ös azt azért tudatom hogx anyukám még fiatal korában annyi volt mint uncsitesóim de nem volt olyan vékony mint ők
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülye kérdés, de vajon ha sokat edzek lehet olyan alakom mint pl. Selena Gomez-nek vagy cutiepiemarzia-nak(youtube videós)?
2016. szept. 16. 22:28
8/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet selena gonez elég vékony de cutiepie annyira nem. Mindkettő elérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!