Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem azt, hogy miért fújolnak le!?
A múltkor beszélgettem pár csajjal, és azt mondták, hogy hogy lehetek még szűz? Aztán mikor mondtam nekik, hogy barátom se volt, kiakadtak, aztán ki is nevettek.. A hab a tortán már csak az volt, amikor azt mondtam, hogy számomra nem szükséges az hogy full gazdag legyen,izmos,helyes, hanem inkább az, hogy velem milyen stb.
Oké nem azt mondom, hogy grincs eltitkolt gyermeke legyen, vagy shrek testvére, de a szépség relatív. Én sem vagyok egy szépségkirálynő. De remélem valakinek egyszer igen.
Tehát. A véleményem miért ennyire gáz?
A te véleményed nem gáz, csak nem divatos.
Egyébként, a szexuális élet kezdete nem egy nagy durranás, úgyhogy nem maradsz le semmiről, ha pár évig még nem űzöd.
16 évesen meg végképp nem vagy elkésve.
Rossz szexet minden bokorban kaphat az ember, jó szeretőből kevés van és csaj a szerencsétől függ, hogy belefuss, ami érdemleges az a szeretkezés meg a személyiségben való összepasszolás, az meg korfüggetlen, mikor lesz meg az első, komolyabb vagy igazibb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!