Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Pattanás eltüntetése...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Pattanás eltüntetése másfél nap múlvára, mert randim lesz?!

Figyelt kérdés

Holnap találkozom először életem szerelemével,már napok óta készülök és ma reggelre nőtt egy hatalmas pattanás a homlokom közepén.

Kb. 1,5 cm átmérőjű erősen piros folt, ha hozzáérek fáj, kicsit szúr,tapintással érződik,hogy egy kemény púp,és kicsit gennyes.

Annyira piros, hogy még alapozóval se tudom elfedni :(

Hogyan tűntessem el gyorsan??Valami bevált tippetek,praktikátok van?

2016. szept. 13. 15:38
 1/4 Zoknihegesztó válasza:
Tegyél rá fogkrémet. De be legyen rajta túl sokáig különben kisebesíti a bőrödet.
2016. szept. 13. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnoa erre nem tudok választ próbáld ki az első válaszoló tippjét ! De ha rendes akkor nem akad ki rajta :-) nekibis lehetett ilyen ne félj !!!!!
2016. szept. 13. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egy kelés. Azt nem ajánlom hogy piszkálgasd ameddig el nem fehéredik, mert csak rosszabb lesz. Ilyen volt nekem is, 6 -7 nap alatt beérik, aztán kinyomhatod.
2016. szept. 13. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A sperma szárítja le a leghamarabb. Komoly nem vicc
2016. szept. 14. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!