Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom mondani neki. De nem merem. Mi tegyek?
Sziasztok. Szóval kezdjük az elején. Én Általáosból átkerültem egy 8(!) osztályos gimnáziumba 2015-ben.
Ott megismerdektem egy lánnyal aki a legjobb barátnőm lett. Ő összejött egy fiúval,és UTÁLTUK egymást.. Aztán beleuntam,úgy voltam vele,hogy ennek semmi értelme nincs. És kibékültünk,de egy hónappal később történt valami.. Szétmentek a barátnőmmel.. És Elkezdett tetszeni.. És Ő is folyton "csesztetett" és mosolygott és ha ketten voltunk mindig jó fej és aranyos volt.. És mindig felvíditott... Talán ezért is szeretem a mai napig,.. És egy kis idő után megint összejöttek. És én még ezek után is szerettem Őt.. Mindig volt bennem egy kis remény... Végig néztem,ahogy a legjobb barátnőmet ölelgeti.. Igen fájt.. De nem adtam fel.. Megint szakítottak,majd ismét összejöttek... (Még párszor megcsinálták.😂😂😂)
És elkezdődött a nyár... Nem különösebben hiányzott,végre azt hittem nem érzek semmit.. Eközben nyáron a barátnőmmel kötöttem egy fogadást,hogy nem szólhatok hozzá két(!!) hétig..De amikor most idén (2016.09.01)-jén visszamentünk a Gimibe,és megláttam a hülye fejét és a mosolyát...... Megint úgy éreztem.. Hogy olyan mint régen... És mögöttem állt az évnyitón,és végig röhögték az egészet.. Amitől nekem is nevetnem kellett és ha én nevetek akkor a barátnőm is. És amikor végelett,köszönt nekem de nem tudtam,hogy nekem köszönöm ezért nem köszöntem vissza. Majd találkoztunk az ebédlőnél és már a nevemen szólítva köszönt .. "Szia .....!" És én csak mosolyogtam és mutattam,hogy csendben kell maradjak.. Majd másnap megint próbálkozott hát nem járt sikerrel.. A barátnőm persze nem bírta ki és hozzá szólt az osztálytársunkhoz,ezzel én nyertem,és hozzá szólhattam volna,de... Inkább nem tettem... FÉLTEM.. És múlt pénteken nekem jött a vállával és megfordultam és vigyorgott,tuti elvörösödtem😁😁
És mindenki szerint én is tetszek neki,és azért jött nekem,hogy felhívja magára a figyelmet..és,hogy elkéne mondanom neki... De a volt barátnője most arról beszél,hogy a srác össze akar vele újra jönni.. (Aha gondolom,idén egyszer sem beszéltek..)
És most itt vagyok..! Várom,hogy történjen valami... Tudom ahhoz tennem is kéne valamit... De ha tudná a srác ... Over friend zone.😏😁 Ha tudtok kérlek segítsetek,írjátok meg a véleményezeket.!! Sokat segítene!!:$ Köszönöm <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!