Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt akkor a párom?
Sziasztok. A barátommal feljött az exekről való téma, és azt mondta hogy őt egyik exe sem érdekli, hogy mivan velük. Megnéztem instán kiváncsiságból, erre kettő exét is kiveti, sőt fbkon is ismerősei.. most akkor ezt nem értem..minek követi be az exeit instagramon ha nem érdekli hogy mivan velük? :D
19L 20F (ráadásul tavaly óta van neki instája, mi 7 hónapja vagyunk együtt, de ezek az exei úgy tudom több évvel ezelőtt voltak tehát nem igen értem, hogy tavaly akkor miért keresett rá több éves kapcsolataira és követi be őket instán..)
ha meg azt mondta volna, hogy érdekli, akkor most ezt kérdeznéd: "A párom azt mondta érdeklik még az exei, szerintetek meg fog csalni?"
és ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy mondjak valamit, vagy inkább a fejemet fogva csendben húzzak innen, mert úgy se értenél meg semmit.
Ti szoktatok igazabol is talalkozni vagy csak igy elkepzelitek?
A leirasod alapjan en nem vennem komolyan barmit mond a parod vagy akar te.
Egy nő az esetek 90%-ában magánkívül lesz, ha a párja azt meri mondani, hogy még érdekli a múltja.
Mi lenne, ha NEM kérdeznél tőle olyat, amire nem lehet jó választ adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!