Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Ja, ne gyere már ezzel a bieber kölyökkel. Régen is visszataszító volt, most is az.
3/12 anonim válasza:
Most nem azert de annyi csaj rajongoja van es annyi utaloja sztem tudod te a valaszt magadtol is
6/12 anonim válasza:
bocs, de én a fiúkat szeretem
7/12 A kérdező kommentje:
Mindegy.. :D nekem nagyon bejön 15/f
2016. szept. 12. 09:57
8/12 anonim válasza:
Nem kell bu zizni meg lanynak hivni! En sem szeretem de attol meg nem fogok ra hulyeseget mondani. Szar hangja van es? Kiterdekel? Ot szeretik ugyanugy aki meg utalja azzal ugyse fog torodni. Ne vergodjetek
9/12 anonim válasza:
Ne szídjátok juston biebert . Attól hogy bejött az élet ennek a kis b*zi s'eggfej , parasztnak...
10/12 anonim válasza:
Itt még nagyon fiatal, most már másképp néz ki, nekem személy szerint hasonlít egy selyemfiúra, nagyon nem az én világom. Szóval tőlem egy egyértelmű nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!