Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen a barátnőm? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Szóval kicsit hisztis,és hülyeségeken sértődik meg. Legutóbb az volt a baja,hogy visszanézte a régi fotóim facen,ahová még az exem kommentelt (2 éve). És ettől rossz kedve lett,és elkezdett velem bunkózni,úgy,hogy nem is mondta,mi baja. Aztán nagy nehezen kiszedtem belőle,hogy ez zavarta.

Nagyon szeretjük egymást,jól megvagyunk,legjobb barátomnak is tekintem,de ezek ellen mit tudnék tenni?

Azon is kiakadt rám,hogy bejelölt facen egy lány,meg rám írt,hogy mizu. És rám haragudott.

Szerintetek?

19F 18L

2016. szept. 10. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:

nincs önbizalma a nődnek. Nem bízik abban, hogy meg tud adni neked mindent amire vágysz, és fél hogy ezért ezt másban fogod megkeresni/megtalálni. Ezért fél, hogy más lányokkal kapcsolatba kerülsz akármilyen szinten is, mert akkor meg van arra az esély, hogy megtalálod azt, amit úgy érez ő nem ad meg neked.

Megoldás szerintem, éreztesd vele, hogy nagyon örülsz amikor vele vagy, hogy nagyon örülsz akárminek amit tőle kapsz, ölelés, ajándék akármi. pl "úgy szeretem amikor így hozzám bújsz" vagy ilyen kis dolgok. Van aki az ilyeneket nagyon szereti, illetve szüksége van rá. Így visszanyeri a bizalmát azzal kapcsolatban, hogy jól végzi a dolgát a kapcsolatban, és hogy nem hagynád el őt másért:)

2016. szept. 10. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Röviden tömören, úgy érzi hogy ő nem elég hozzád. Ha ezt érezteted, hogy igenis elég, akkor szerintem javulni fog a dolog:)
2016. szept. 10. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Érthető a dolog,hiszen 1 hónapja ismerjük egymást,és másfél hete vagyunk együtt. Talán attól fél,hogy elveszít? Még törékeny a dolog úgy gondolja,pedig nagyon szeretem!
2016. szept. 10. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem attól fél, hogy elveszít. Próbálj neki nagyon sokat bókolni, hogy elhiggye, hogy ő is értékes ember, és hogy nem fogják őt csak úgy otthagyni.
2016. szept. 10. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja mégegy amit kihagytam. Kicsit rossz kedvem volt múltkor,mert alig aludtam (most lettem koleszos,nincs rendes kaja,nem tudok rendesen megfürdeni) Ő meg azt hitte,hogy meguntam,vagy besokalltam tőle,és ezért lett rossz kedve. Egész este azon voltam,hogy kiengeszteljem,és elhitessem vele,hogy szeretem.
2016. szept. 10. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég problémás lány akkor.

Biztos hogy nincs helyén az önbizalma, lehet hogy szekálták régen mások, vagy a szülei szekálták őt, mert magától ilyen nem alakul ki egy emberben. Vagy pedig az apja otthagyta az anyját, és mivel ezt a példát látta a két legmeghatározóbb embertől akik az életében szerepet fognak játszani, ezért fél hogy vele is ugyanez fog történni. Ilyenkor azt tudja csak csinálni, hogy elfogadja hogy az történt a múltjában, de tovább kell lépni, ez a jelen, és te nem fogod otthagyni. Ezt így meg kell beszélni vele, mert így nem lesz egy hosszú kapcsolat ebből. Mert hidd el nekem akármennyire is bírod most, egy idő után be fogsz sokallni.

2016. szept. 10. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,régen kövér volt,és bántották,apja nem foglalkozik vele. Köszönöm a tanácsokat! Nagyon figyelni fogok rá!
2016. szept. 10. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!