Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irígykedés ellen mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuvin kérdése:

Irígykedés ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most leszek gimis és nyárelött elkezdtem beszélni egy jövőbeli lány osztálytársammal. Fél nyarat vele töltöttem viszon mivel az osztálytársam csak barátként ekintettem rá. Viszont most volt szecska/golya tábor és nagyon jóba lett az egyik osztály társammal aki amúgy az egyik legjobb barátom. Nyáron meg megbeszéltük,h egy padba ülünk , eljárunk iskola után együt stb. Viszont most 1-2 óráról lecserélt engem ,h nem mellém ül hanem mellete . De Őt is elakarja hívni mindenhova ,irogat neki egy csomót

(mondjuk csak 1 napja ,úgy ,h tegnap megtegnap elött volt a golya). Tudom ,h egy 16évestől nagyon gyerekes ez de én rendesen irigykedem rá. Persze valószínüleg csak túl reagálom. Mit tehetnék,miért van ez?

2016. szept. 3. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért van mert szerelmes vagy ^.^
2016. szept. 3. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
én is ettől félek :s
2016. szept. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!