Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen mire vágyik egy Lány/Nő?
16 éves vagyok, így saját kézből tudok válaszolni. Ez egy teljesen saját vélemény, hisz ahány ember, annyi vágy.
Első sorban szeretnék magamnak bizonyítani mind a tanulásban, mind a sportban. Be szeretnék kerülni a megcélzott egyetemre, és a későbbiekben azzal foglalkozni, amit szeretek. Szeretnék nagy eredményeket elérni a sportágamban, hogyha majd továbbtanulásnál vissza kell vennem a lendületből akkor úgy szállhassak ki a bajnokságból, és igazolhassak megyébe, hogy mégis legyen ott nyoma annak, hogy valaha ez képezte a mindennapjaimat. Persze nekem is vannak szerelmes vágyaim (kinek nincs? :D), ami pedig annyi, hogy ismerkedjek meg valakivel, akit majd tényleg érdemesnek fogok tartani arra, hogy küzdjek érte, tarsak ki mellette, de ameddig ilyen nincs, addig nem szeretném ezt a dolgot senkivel sem erőltetni. Jelenleg a barátaim éltetnek, támogatnak, és szeretnék velük minél több dolgot átélni.
Fiatal vagyok szerintem ahhoz, hogy hatalmas vágyaim/elvárásaim legyenek bármivel kapcsolatban, mert az idő és a tapasztalatok úgyis átformálják még a terveimet, de egyenlőre nekem ezek... Bocsánat, ha nem ilyen """izgalmasra""" számítottál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!