Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szalagavató! Felszeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalagavató! Felszeretnék kérni egy lány táncolni. Hogyan?

Figyelt kérdés

17 éves magas vékony szemüveges, barna hajú srác vagyok. Most kezdtem a sulit érettségire járok. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem vagyok végzős, táncolni meg egyértelmű, hogy a végzősök szoktak. Szerintem lenne esélyem, mert a végzős srácok nem nagyon akarnak táncolni. Én meg tudok táncolni, és könnyen tanulok. De mégsem tudom, hogy hogyan kérjek meg valakit. Bejárnék minden tánc próbára, komolyan venném a dolgot. Miért szeretném ennyire?

1 szép lányokkal lenni nem rossz dolog.

2 a szüleim nagyon boldogok lennének tőle.

3 volt már egy szalagavatóm az előző sulimban, táncoltam is, de Apám az egyik műtétje miatt nem tudott eljönni. Nagyon szeretném, hogy láthasson táncolni egy szép lánnyal. Ez az egyik legfontosabb jelenleg az életemben.

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. szept. 9. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is, koszonom h ezt a kerdest feltetted, en buszke vagyok rad!

A lanyokat pedig egy egyszeru gesztussal lehet felkerni tancolni.

Odaallsz ele, nyujtod fele a jobb kezed, es megkerdezed, hogy szeretne e veled tancolni. :)

Csak merj odamenni hozza, a tobbi menni fog magatol!

Sok sikert! :)

2016. szept. 9. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De én úgy értettem, hogy a szalagavatói bálon fellépni szeretnék valakivel. Tudom, hogy nem vagyok végzős, de a tanárok, igazgató szerintem megengedné, hogy táncoljak.
2016. szept. 9. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Nalunk csak a vegzos osztalyok tanuloi, ilketve a varos tancosai lephettek fel.

De ha megkered a vezetoseget, lehet h igent momdanak, es akkor ugyan az a dolgod. Egyszeruen felkerni. ;)

2016. szept. 9. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak nem olyan egyszerű felkérni valakit, mert új az iskola, és nem ismerek senkit. A lányok meg már most partnert keresnek. De, hogy kérjek meg egy idegen lányt ilyenre?
2016. szept. 9. 23:04
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia! Lenne kedved velem táncolni a bálon? Mosoly..

Tadamm! Ne kell túlbonyolítani, se hebegni-habogni! Ha nem vagy határozott, át fognak nézni rajtad az idősebb csajok!

Nem biztos, hogy az 1. csaj igent mond, mert ők a kiszemelt pasit vagy a párjukat várják, de hát ha azok nyámnyilák, csapj le rájuk! ;)

24l

2016. szept. 9. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. szept. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!