Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 15-16 éves lányok mit keresnek egy fiúban?
Külső: legyen egy picit magasabb mint én, haj és szem szín nem számít (bár szeretem hogyha egy fiúnak sötét a haja és a szeme, vagyis barna), és ne legyen kövér, mivel én nem vagyok az a túl sovány, de azért nincs rajtam felesleg, hülyén néznék ki egy kövér srác mellett.
Belső: megértő, kedves, vicces, figyelmes, hűséges. Amit legjobban tudok értékelni, az az, hogyha pl megkérdezi hogy "mi a baj?" Én meg azt mondom hogy "semmi", akkor sem hagyja csak úgy ott a dolgot. Kb ennyi.
Én küldőre szexi pufi szájat, cuki de helyes fejet, legyen magas és vékony/sportos.
Belsőre meg védelmező, aranyos (de csak velem) és szeressen
Párkapcsolathoz?
Hát, hogy azèrt egy kicsit legyen helyes, külsőre megfogjon, legyen nálam magasabb, sportos testalkat.
Belsőre, hogy kedves legyen, őszinte, vicces, nen kell lángelmènek lennie, de azèrt egy kicsit legyen okos, hogy tudjak vele beszèlgetni normálisan. De a legfontosabb, hogy szeressen, hogy ne csak egy pótlèk legyek neki, hogy törődjön velem, hogy általa teljesebb szemèly legyek, hogy kiegèszítsen, ès elfogadjon, támogasson, ès hogy számíthassak rá, ès ne hagyjon cserben.
15/L
Ezek amiket leírtak mind igazak, csak hogy párt az ember nem bevásárló listával keres. A tapasztalataim alapján a pillanat a fontos, amivel megfogod, amivel kezdesz. Egy váratlan ölelés, egy jó beszélgetés, valami, ami kettőtökről szól. Mert amíg nem kelted fel a figyelmét, addig általában nem veszi észre a belső tulajdonságaidat.
És ha elősször nem jön össze? Próbálkozz újra, és újra. Én három lány előtt égettem le magam az első kapcsolatomig. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!