Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Hétvégén házibuliban voltam, és éjjel érkezett egy csaj, akit én eddig ismertem látásból, de ő nem engem. Hamar kiütötte magát, aztán mondta, hogy én vagyok a tesója, meg hogy nagyon bír engem. Utána felmentünk a szobámba, lefeküdtünk, és egy negyed órát csókolóztunk. Utána visszamentünk a többiekhez, és akkor jött egy másik srác, aki elég ismert, és ettől kezdve egész éjjel vele volt. Nekem nem esett nagyon rosszul, gondoltam, hogy ez egyszeri kaland lesz, de azt követő nap végig szemezett velem. Ez mit jelent?
2016. szept. 7. 17:48
 1/4 anonim válasza:
Hát, eléggé úgy tűnik hogy a csaj csak d*gni akart egyet
2016. szept. 7. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Játszik veled. Engem például elküldött a fenébe egy lány, de aztán állandóan bámult, és rám vigyorgott, meg elterjesztette, hogy halálosan belezúgtam, ami persze nem igaz, nem is ismerem, de már rengeteg embernek elmondta a hazugságait, meg üzengetett, és számomra is nyilvánvaló volt, hogy amikor meglát, elkezd kuncogva dumálni a barátnőjével, néha hallom, ahogy a nevem is elhangzik, ha a közelébe vagyok. Az ilyenek csak játszanak, a nőkben benne van genetikailag, hogy imádnak a fiúk/férfiak érzéseivel játszani, kielégíti őket lelkileg, ha palira vehetnek valakit.
2016. szept. 7. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: Igen, én is így gondolom. Viszont a szemezés azt jelentette, hogy ismételhető a dolog? Nem akarok komolyabb dolgot tőle, tényleg most ismertük meg egymást, és ő a városunk egyik legismertebb lánya, szóval nekem sok esélyem nem volna nála... Oké, hogy részeg volt, de szerintetek megismételhető a dolog?

2-es válaszoló: Benne vagyok az efféle játékokban :D A szívem összetörni nem fogja, mert tudom, hogy nem fogunk összejönni, viszont szívesen megismételném ezt az akciót. Ez 1 napja volt, de azóta is el vagyok szállva, csak arra tudok gondolni. Csodálatos volt.

2016. szept. 7. 18:38
 4/4 anonim válasza:
Szia! Az első válaszoló vagyok. Mi lett a vége a sztorinak a lánnyal?
2017. máj. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!