Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, egy ilyen 'felmondatbol' mire kovetkeztetnetek? Lányok, veletek volt mar hasonló?
Megkérdeztem/ kertem egy srácról egy kvázi szívességet
Konkrétan ez volt a szitu:
Odamentem a srachoz
En: *srac neve* , kérdezhetek/kérhetek valamit?
O: persze
En: jó, várj... *nagy levegőt vettem* es megkérdeztem tőle, amit akartam
Azert mondtam ezt, hogy jó, várj, mert kb 100 volt a pulzusom es éreztem, hogy ha rögtön kimondom a kérdést, kb. elajulok
Amikor mondtam ezt a 'felmondatot', akkor nem néztem rá a sracra, szóval nem tudtam a metakommunikaciojabol olvasni 😃
Szóval fiúk, ti ebből mire gondolnatok?
Lányok,veletek mar volt hasonló?
Kort es nemet is legyszi :)
16/L
Ezt nem értem:'D
Amugy én megse mertem volna ezt tenni.
1. Csak így vissza gondolva nagyon gaz es gondoltam megkérdezem 😃
2. Mármint mit? :D
Ezt félreértetted, mert nagyon rajongsz érte! Ez olyan, hogy ha azt mondta csak volna, hogy igen, akkor is ugyan ez lenne kb a reakciód! Ha valakiért rajongsz, akkor azt is félreérted, ha rád mosolyog, vagy ha előre rád köszön.. :) Ha magától kezdeményez pl. kérdez tőled vmi személyes kérdést, akkor gondolkodj már ezen a szinten! :D én ezt gondolom, mint kívülálló :)
19/F
5. (Ma 18:59) nem a srac, hanem en kérdeztem tőle valamit 😃
6. Nem ilyet kérdeztem, csak annyit, hogy lenne-e a tánc partnerem a suliba tánc suliban 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!