Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi egy helyben áll és elmegyek mellette és nem húzódik el, akkor nem vagyok ellenszenves, nem utál?
Nem hinném, hogy ebből, ennyiből kiderülhetne.
Ha utál, szándékosan nem áll félre, hogy ne legyen helyed, keresztbe tegyen ezzel neked.
Ha utál, elhúzódik, mert még a közeledben sem bír maradni.
Ha tetszel neki, nem áll félre, hogy hozzád érjen, szimpátiáját kifejezvén.
Ha tetszel neki, félreáll, hogy legyen helyed elmenni, ezzel kifejezve lovagiasságát. Arcán mit láttál?
"Ha a pasi egy helyben áll és elmegyek mellette és nem húzódik el "
Akkor a pasi egyszerüen bunkó!
Az utál meg egy "l"-lel irandó
Több ezer ember mellett megyek el naponta, de ilyen hülyeség még nem jutott az eszembe.:d
Ha a pasi egyhelyben áll, akkor miért nem kerülöd ki?:D
Ja, bocsánat, a pasi dolgozik, de van mozgástere.
Többször láttam már, arra van dolgom, ahol ő van, most erről röviden ennyit. Biztos látásból ismer
Szóval direkt szorosan mellette mentem el, pedig rengeteg hely volt mellette. Ő nem nagyon tud mozogni, mert mondjuk úgy, hogy sarokban van, max elhúzodzkodni tudna
Mellényomtam, ahogy a pálya szót is.
Hát simán előrenézett, de sokszor nem néz rám szerintem direkt. Bár én sem adtam jeleket
Ezek szerint te vagy a bunkó, mert direkt mész arra.
Én se mozdulnék meg.
Nem, ő egy helyben áll. Ezt hosszú elmesélni, nem untatok senkit.
Nem vagyok bunkó, nem erről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!