Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményettek? Srácok mi lehet nálam a gond hogy egyik srác se akar velem többet csak haver lenni?
A leírás alapján semmit nem lehet kivenni de a képekre rá vannak írva az okok. Játszunk egy tippelgettős játékot :D
én tippelek te pedig megmondod melyik igaz/helyes/valóságos melyik nem, jó?
Tip1: A nagyon molett kategóriába tartozol ezért férfiaknak való mindent takaró ruhákba bújsz és annak megfelelően felveszed a nagylaza, barátságos, jófej, vicceskedő csaj szerepét akit tényleg mindenki csak barátnak akarna mind a testéből mind a kissé MŰ_személyiségéből adódóan (Ha bunkó akarnák lenni azt mondanám: Valószínűleg lehetnél lány és lehetnél fiú is akkor is undorítónak találnálak ha párkapcsolatról lenne szó)
Tip2: A laza maszkod alatt érzékeny ember vagy, ÉS a valódi érzékeny személyiséged valamint a jó ízlésed/tudatod fog vissza és tesz téged, ahogy mondtad visszahúzódóvá
Tip3: Sejtetted már eddig is, hogyha ránéztél és vékony csinos lányra/nőre (helyzetünkben Ő a női testiségek tökéletes megtestesítője), hogy egyre távolabb kerülsz ettől a nőtől a pirszingeid és a tetoválásaid által.
Tip4: Nem szoktál olyan ruhákban lenni amik mögül kilátszik a kilátszani való.
Tip5: A stílusod kissé bunkó
Tip6: You try to eschew every little sign that point to your real and big problems about yourself. (bocsi ezt nem tudtam magyarul megfelelően megfogalmazni :S)
Tip7: Nemvolt még pasid
Tip8: Nem volt még több mint 2-3 pasid
Szerintem nagyon szép lány vagy.
Talán nem a külsőségeken van a hangsúly,hanem sokkal inkább a belsődön.
Ha visszahúzódó vagy ,akkor nem tudsz úgy megnyilni a fiúknak, és lehet a külsőd miatt azt gondolják.hogy egy merészebb csaj vagy,aztán kiderül.,hogy nem.
Legyél picit bevállalósabb,persze ne túlozd el.
Majd el jön az igazi neked is nyugi.
Sok sikert!
Az arcod alapján lehetnél fiú is. Alapvetően nincsenek nőies vonásaid (számomra). Erre rákontrázol még ezzel a gusztustalan unisex stílussal, amitől a hányinger elfog.
Plusz a piercing meg a tetoválás, szintén. Nagyon, NAGYON kevés nőnek áll jól a piercing, te nem tartozol közéjük. A tetoválásokról meg valamiért az előbbiek alapján csak feltételezni tudom, hogy mennyire magasröptű gondolatok vagy képek lehetnek.
Az ilyen tapasztalatok miatt pedig alapvetően a tetoválások ellen vagyok. Gyerekes idiotizmusnak tartom a tetoválások 99%-át, mint ahogy azok is.
A hajad a tipikus emo-ból továbbfejlődött akármicsoda, az fiúk között megfigyelhető ecsetfej "nőkre" vonatkoztatott változata. Annyira agyonvasalt és élettelen, mintha egy paróka lenne a fejeden.
Ezen kívül az arcodból ítélve túlsúlyos is vagy. Feltehetően ha fogynál, az arcod is nőiesebben nézne ki.
Mi veled a probléma? Lényegében minden. Sajnálom, nem megbántani akarlak, még ha úgy is hangzik. A fogyással tudok segíteni, ha úgy döntenél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!