Czédulás Levente kérdése:
Tauris samba robogóm hidegben alig indul be. Raadom a vilagitast es le akar fulladni, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
egyszer mar lattam alatta benzin foltot is nem is kicsit, raadasul alig gyorsul. szinte semmi ero nincs benne. hol keressem a hibat? abszolut amator vagyok...2016. aug. 31. 18:22
1/2 anonim válasza:
Inkább vidd el hozzáértőhöz. Az elején automata szivatóra gondiltam, de ha melegen sincs erő, akkor valószínűleg más. Az üzemanyagfolyás egyszeri dolog volt a szavaidból, érdekes, hogy megszünt. A karbit érdemes lenne szétszedni, levenni a kiput, belesni a dugó nem e sérült.
2/2 A kérdező kommentje:
allitottam az alapjaraton mostmar elbira a refit is es az indexet is, viszont ezek nelkul olyan a hangja mint egy furonak :) azóta megint volt egy benzinfolyas, de masnap megint semmi. menstrualna a moci? :D
2016. szept. 4. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!