Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijött a barátnőkereső 2.0 ez a legfrisebb verzió, szerintem próbáld ki
17F
Ez az 5ös válaszoló olyan nagyszájú xD képzelem mi igaz abból amit mond :D Korább kérdésben idézem ezt írta: szard le keress mást, akit már első randit kefélhetsz, mert vannak ilyenek
Háát nem tudom, hogy neked mit tanított az élet de nem a mennyiség hanem a minőség számít
Elmondom:SEHOGY
Feltettem egy kérdést Felnőtt párkapcsolatok kategóriában,lévén 19 vagyok,és közelebb állok a elnőtt kategóriához,mint az itt tobzódó 14-15 éves kisgyerekekhez.
A kérdés lényege az volt hogy tömegközlekedésen van e bármi esélye akár csak egy kellemes beszélgetésnek,amit egy ismeretség kialakulása követhet.
A válasz:NULLA
Persze,írogatták hogy "ha kedves értelmes,és jól néz ki akkor persze"
De hogy hogyan indítsa az ember a beszélgetést azt már senki nem tudja megmondani.
A lány nevére,városára nem szabad rákérdezni,meg amúgy is "proli" dolog tömegközlekedésen ismerkedni...
Buliba én se járok,ahogy semmilyen szórakozóhelyre.
Iskolából soha senki nem keltette fel a figyelmemet.
Munkahelyen csak pasikat látni.
Esetleg még valami tábor jöhetne össze,ahol közös érdeklődésű egyének találkoznak.
De ennyi.Marad a cseszett metró,busz,vonat. Mert máshol már nem találkozol emberekkel.
Ilyenkor imádom azokat a megmondoménakurwanagyigazságot típusú embereket akik szerint "csajozni bárhol lehet".
Nyilván.... nyilván a tescoban a hús-hentesárú sorban majd leszólítok valakit,hisz annyira adja magát a helyzet....
Jah,bocsánat kifelejtettem: Társkeresőre meg elvből nem vagyok hajlandó felmenni.
Magyarul: Táborok,koncertek adottak egyedül.
Itt tudom még elképzelni hogy bármi esélye van az embernek,és nem csak a szerencsére építhet.Hisz nagy számú,korban,és érdeklődésben meglehetősen hasonló egyén van körülötted.
Annyi a gáz hogy ezekből az alkalmakból kevés van (nincsen hetente több száz-több ezer őt összecsődítő koncert,ami érdekelne is) ,rövid ideig tartanak,és ha kevés pénzed van akkor nem tudsz kiadni 3 napra 40 ezret,hogy hátha itt bujkál életed párja.
Én jövőre fogok tudni menni vagy Rockmaratonra,vagy Fezenre.Addig is beletörődhetek hogy esélytelen minden próbálkozás.
Ja,és igen:minőségre törekszem.Sok értelmét nem látom hogy órákat és szignifikáns mennyiségű pénzt ,meg érzelmi energiát fordítsak egyéjszakás részeg tinikbe.
Ne legyetek mar... Khm!
Ha meglatsz egy lanyt az utcan,odamesz es leszolitod.Es vagy bejon vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!