Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találhatok barátnőt, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatok barátnőt, ha nem járok bulizni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 31. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
suli?
 2/9 anonim ***** válasza:
Itt?:D
 3/9 anonim ***** válasza:
Nehezen
2016. aug. 31. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Kijött a barátnőkereső 2.0 ez a legfrisebb verzió, szerintem próbáld ki

17F

2016. aug. 31. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy csak buliban lehet ismerkedni? Volt már egypár kapcsolatom, de egyik alanyt sem buliban ismertem meg.
2016. aug. 31. 01:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez az 5ös válaszoló olyan nagyszájú xD képzelem mi igaz abból amit mond :D Korább kérdésben idézem ezt írta: szard le keress mást, akit már első randit kefélhetsz, mert vannak ilyenek

Háát nem tudom, hogy neked mit tanított az élet de nem a mennyiség hanem a minőség számít

2016. aug. 31. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom:SEHOGY

Feltettem egy kérdést Felnőtt párkapcsolatok kategóriában,lévén 19 vagyok,és közelebb állok a elnőtt kategóriához,mint az itt tobzódó 14-15 éves kisgyerekekhez.

A kérdés lényege az volt hogy tömegközlekedésen van e bármi esélye akár csak egy kellemes beszélgetésnek,amit egy ismeretség kialakulása követhet.

A válasz:NULLA

Persze,írogatták hogy "ha kedves értelmes,és jól néz ki akkor persze"

De hogy hogyan indítsa az ember a beszélgetést azt már senki nem tudja megmondani.

A lány nevére,városára nem szabad rákérdezni,meg amúgy is "proli" dolog tömegközlekedésen ismerkedni...

Buliba én se járok,ahogy semmilyen szórakozóhelyre.

Iskolából soha senki nem keltette fel a figyelmemet.

Munkahelyen csak pasikat látni.

Esetleg még valami tábor jöhetne össze,ahol közös érdeklődésű egyének találkoznak.

De ennyi.Marad a cseszett metró,busz,vonat. Mert máshol már nem találkozol emberekkel.

Ilyenkor imádom azokat a megmondoménakurwanagyigazságot típusú embereket akik szerint "csajozni bárhol lehet".

Nyilván.... nyilván a tescoban a hús-hentesárú sorban majd leszólítok valakit,hisz annyira adja magát a helyzet....

Jah,bocsánat kifelejtettem: Társkeresőre meg elvből nem vagyok hajlandó felmenni.

Magyarul: Táborok,koncertek adottak egyedül.

Itt tudom még elképzelni hogy bármi esélye van az embernek,és nem csak a szerencsére építhet.Hisz nagy számú,korban,és érdeklődésben meglehetősen hasonló egyén van körülötted.

Annyi a gáz hogy ezekből az alkalmakból kevés van (nincsen hetente több száz-több ezer őt összecsődítő koncert,ami érdekelne is) ,rövid ideig tartanak,és ha kevés pénzed van akkor nem tudsz kiadni 3 napra 40 ezret,hogy hátha itt bujkál életed párja.

Én jövőre fogok tudni menni vagy Rockmaratonra,vagy Fezenre.Addig is beletörődhetek hogy esélytelen minden próbálkozás.

Ja,és igen:minőségre törekszem.Sok értelmét nem látom hogy órákat és szignifikáns mennyiségű pénzt ,meg érzelmi energiát fordítsak egyéjszakás részeg tinikbe.

2016. aug. 31. 01:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne legyetek mar... Khm!

Ha meglatsz egy lanyt az utcan,odamesz es leszolitod.Es vagy bejon vagy nem.

2016. aug. 31. 11:03
 9/9 Tanácstalan Lány ***** válasza:
Itt pl. A buliban csak ribik vannam:/ 14l
2016. aug. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!