Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 ev koruli fiuk! Ti mit reagalnatok erre?
Figyelt kérdés
Ha egy lany, pl a vonaton meglatna teged, es szimpi vagy neki, odamenne hozzad es megkerdezne hogy megolelhet-e, mit reagalnatok?2016. aug. 29. 20:02
22/27 A kérdező kommentje:
Altalaban Budapest, Szombathely
2016. aug. 29. 23:09
23/27 saridon válasza:
Merre szoktál vonatozni ez utos volt :)
Ha szép lány vagy, és nem egy tonna smink meg 10L parfum szokevenye vagy, akkor persze :3
24/27 anonim válasza:
nekem is szeretethianyom van...erre vágyok....szóval megölelném.....minél erősebben minél tovább... 15vagyok bocs
25/27 anonim válasza:
Megölelném...
Akarsz beszélni privátban? Nekem is nagy a szeretethiányom, ha gondolod beszélhetnénk.
26/27 saridon válasza:
Paszt xD Akkor írjatok rám is, nekem nincs szeretet hiányom de vigasztalgatni tudok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!