Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti ezt hogy reagálnátok le ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hát nem mondanám hogy barátok vagyunk de azért köszönünk egymásnak .Szoval olyan másfél hónappal ezelőtt volt az utolso általános iskolás sulidiszkó és a suliban csak én hordok kalapot . Nem strandkalap hanem kis partykalap. Az osztálytársaim szerették elcsenni tőlem a kalapomat és hordani annak elenére hogy sötétkék alapon rózsaszin virágos . Amikor az utolso zene ment a srác pár haverjával táncolt és én ekkor odamentem hozzá és rátettem a kalapomat . És ahogy észrevettem eléggé meglepődött egy másik fiuval adatta vissza a kalpomat. Nemrég DÖK kiránduláson szobajött az utolso sulidiszko és hát azt mondta Igazán érdekes volt a tarkoját dörzsölte és én előtte ültem lehettünk olyan kb 5-en . Tudtam hogy mire célzott és a kiránduláson egy két pacsit ellőtünk mikor a titokszobában helyesen megoldottam egy vonyolult feladatot egyedül ő jött oda hozzám vállon veregetett megdicsért de nem nézett a szemembe . És hát mi még a gimnáziumi évek alatt osztálytársak leszünk . Szerintetek ez a fiu most komplett idiótának néz?? A srácrol röviden kedves velem egy korú (14) rettentően okos kissé kötekedő motorozik gitározik de nem sportos nem túl magas 160cm max kis pufi. Ja és mellesleg a legjobb barátnőm ráhajtott és elárulta neki hogy tetszik nekem . Nektek erről mi a véleményetek . Ti az előttünk álló évek alatt inkább kerülnétek vagy megprobálnátok megbeszélbi a helyzetet . Rolam röviden nagyon jo kosaras vagyok hororr és normál gamplayeket nézek szinte folyamatosan szeretek a könyvtárban hosszú órákon keresztül akár néma csendben ücsörögni. Nem vagyok túlságosan társasáfi ember . Viszont a srác is hasonlónak tűnik :) kérlek nézzétek el nekem a helyesírási és a fogalmazási hibákat .2016. júl. 9. 01:49
1/3 anonim válasza:
Juj cuki sztori ^-^ különleges lány lehetsz, hogy kalapot hordasz és van bátorságod oda menni a sráchoz:)
Szerintem semmiképpen SE kerüld el mert akkor elrontanál mindent (tapasztalat).
Inkább próbálj hozzá még közelebb jutni:) de gyorsan mert a gimibe lesznek majd új csajok!! Kívánok sok sikert!:)
Egyébként az a barátnőd aki elmondta neki az nem barátnő. Hagyd a francba azt a csajt, csak hátráltat!!!!
Amúgy sztem a srácnak is bejössz mert kicsit zavarban van amikor ott vagy:) (ügy jött le:D)
Kitartást!!:)
2/3 anonim válasza:
Ja és bocsi hogy legyen válaszoltam mert fiúk véleményét kérdezted de én lány vagyok.. Hupsz :D
3/3 Adelll válasza:
Szerintem ez alapján pont h nem jossz be neki. Hagyd őt inkább kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!