Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez nagyon gáz kérdés volt? Mennyire gondolnátok hülyének/furának a lányt ezután?
Ma szülinapot ünnepeltünk és ott volt egy nálam 1 évvel idősebb srác. (náluk volt a buli)
amikor mi jöttünk haza anyával, akkor anya és a szülei hátul, mi meg elöl mentünk ki, ahol van egy kis előszoba, ott próbált (azért csak próbált, mert nem volt sok idő, nem azért, mert én nem válaszoltam normálisan :D ) beszélgetni velem, marmint megkérdezte, hogy mi volt, ameddig ő nem volt otthon én elmondtam.
Ezután, mikor felvettem a cipőmet, ezt kérdeztem tőle:
"lehet egy kicsit fura kérdésem/kérésem?"
ő: aha
én: megsimogathatom a hajadat? :D
ő: meg.
én azt értettem, hogy miért és erre rávágtam, hogy azért, mert puhának tűnik.
ezután megsimogattam :D
nem órákig, csak kb 5 mp alatt végighúztam 1-2 ujjamat a haján :D
ha ez számit, pár éve ismerjük egymást és ilyesmi bulik alkalmával találkozni is szoktunk, bár inkább Facebook-on beszélgetünk :/
szerintetek ez mennyire volt gáz?
Fiúk, ti ezek után mit gondolnátok a lányról? :D
16/L
Szerintem nem gáz kérdés,ne parázz:)
Én haverom haját sokszor szoktam megsimogatni(annak ellenére hogy nem szeretixd),mert jó érzés beletúrni a hajába.Jó,mondjuk szegénynek minden havernő beletúr,de szerintük "cuki" :D
8. Ha nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni -.-
Bírom az ilyeneket, akik sok kérdéshez csak ennyit tudnak reagálni, hogy "hurrá kezdődik az iskola"/ "látszik, hogy nincs suli" , stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!