Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor pontosan mikor is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor pontosan mikor is kell ezt megmondani?

Figyelt kérdés

Szóval, a problémám az, hogy időnként megtalálnak fiúk (akár facebookon, akár élőben) ismerkedési szándékkal. Nekem van barátom, akit nagyon szeretek, ezért barátságon kívül nem tudok és nem is szeretnék velük másmilyen kapcsolatot kialakítani.

A baj ezzel csak az, hogyha már az elején leszögezem, hogy nekem van valakim, annak ellenére, hogy tiszta a szándékuk, rögtön jönnek azzal a szöveggel, hogy "hú a mai lányok, honnan veszed, hogy ezt akarom tőled? hülye r* banc!"

Ha pedig később mondom el, akkor az a problémájuk, hogy eddig meg miért nem bírtam elmondani, és itt is jön a hülye p* csa szöveg.

Persze, megtehetem, hogy nem írok vissza, de néha régebbi ismerősök írnak rám így, akiknek nyilván válaszolok, vagy pedig élőben akarnak ismerkedni.

Szóval, kedves fiúk/lányok, mit gondoltok erről? Mikor is kell ezt elmondani, hogy ne legyek többször hülye r* banc? Mert úgy látszik, valamit nagyon elrontok :D

17L

2016. aug. 27. 14:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Rakd ki nyilvánosan hogy van barátod, és akkor rád írni se fognak(elvileg). Persze sokakat még a közös lyuk se riaszt el, azoknak meg mindenhogy l0tyó leszel. Szóval patt helyzet:D
2016. aug. 27. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!