Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem, de nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem, de nincs merszem megmondani neki?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy lány, de nem tudom, h hogy mondjam el neki.

13\f

Normalis válaszokat, tanácsokat várok. Előre is köszönöm mindenkinek.

2016. ápr. 11. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
szemezgess a napi 50 ilyen kérdésből, azaz a már megválaszolt 1000000ból. Ennyi információval amúgy sem lehet értelmesen válaszolni. Ha jóban vagytok, akkor hívd el páros programokra és figyeld hogy viselkedik.
2016. ápr. 11. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
növessz tököt és menj oda... vagy ha nem megy akkor nem vagy elég érett erre...
2016. ápr. 11. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem sincs :c

A legnagyobb önbizalmat úgy lehet elérni, hogy tudatosan ugrom bele olyan kihívásokba, amelyektől félek.

2016. ápr. 12. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát már 7éve ismerjük egymast,joban vgyunk, es lehetseges h en is tetszem neki, mert azert neha latm a jeleket, csak nem vagyok benne biztos.
2016. ápr. 12. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!