Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, ti sem szeretitek?
Figyelt kérdés
Nálatok is kizárt, hogy össze jöjjetek egy lábfétises sráccal vagy csak az idősebb nőknél kizárt?2016. aug. 26. 22:57
11/25 A kérdező kommentje:
8as az hogy csámpás pont nem érdekel ha vonzódok hozzád :)
2016. aug. 26. 23:23
12/25 A kérdező kommentje:
9 es akarsz egyet ? :D
2016. aug. 26. 23:23
13/25 anonim válasza:
Én lányként vagyok lábfétises szerinted? :D De volt már barátom és nem zavarta, mivel nem a lábán lógtam egész nap csak szerettem maszírozgatni elmenni vele cipőt venni, ha kellett neki, nélkülem nem is volt hajlandó venni cipőt :D Meg persze néha nyalogatni is meg csikizni imádtam a talpát :D De a párom vevő volt ezekre, sosem erőltettem volna rá és a jövőben sem fogom senkire :) Ha undorodik tőle, akkor nem vagyunk egymásnak teremtve és ennyi. Remélem megnyugodtál picit :D
14/25 A kérdező kommentje:
várj én olyat nem tudnék elviselni hogy egy csaj nyalogassa az én lábamat! köszönöm válaszod bár hogy megnyugtató e azt nem tudom még eldönteni :D
2016. aug. 26. 23:29
15/25 anonim válasza:
Erről beszélek! :D Nehez dolgom van, ha ezt az igényemet is ki szeretném elégíteni párkeresés közben.
16/25 Technokol Rapid válasza:
Haj fétisem van... akkor én nem vagyok normális? :D
17/25 A kérdező kommentje:
na jó szemet tudnék hunyni ha én is kiélhetném vágyaimat :D
technokol sajnos te sem vagy normális ásd el magad ne félj én is elásom majd :D de amúgy a nem normálisok is élhetnek :D én például annyira nem vagyok normális hogy főiskolára készülök :)
2016. aug. 26. 23:42
18/25 anonim válasza:
Atyaég! Most jöttem rá, hogy lábfétises vagyok :D
Mindig szerettem nézegetni a pasijaim lábát. Nekem sajnos ikszlábam van, de mindig kifogtam olyan pasikat, akiknek qrvajó lábuk van! Egy kis kárpótlás az élettől, ha már az enyém nem lehet szép :D
19/25 A kérdező kommentje:
akkor most jöttél rá hogy nem vagy normális :D legalábbis az első szerint :)
2016. aug. 26. 23:47
20/25 anonim válasza:
Jól elvagytok látom...xdd
Amugy most jöttem rá hogy én is az vagyok...na jo nem sajnos nekem nincsen ilyen problémám...lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!