Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában sokszor lefütyülnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában sokszor lefütyülnek az utcán. Miért?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is lefütyülnek, akkor utánam kiabálnak, hogy "sz€xi vagy, bébi", vagy hasonlók.

Nem tudom, miért... Nem nézek ki r|b@ncnak.

De ez elég gyakran megtörténik. Az utóbbi pár hónapban akárhányszor kimegyek, (akár csak a sarki boltba) mindig vannak ilyenek és nagyon zavar.

Fiúk, mért csináljátok ezt? Biztos, nemcsak velem történik meg.

Túlreagálom a dolgot??

Szeretek beszólni az embereknek ilyenkor. Vagy ne tegyem?

14/l

2016. aug. 26. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel.Nem feltetlen azert lehet mert r-bancnak nezel ki.Engem is allandoan leszolnak (legtobben 20-30 as ciganyok) es ezzel meg en kerulok kinos helyzetbe..pl multkor a zebranal epitettek valamit es hat ugye utanam kiabaltak hogy gyere mar ide cica es mindenki odanezett..igyekeztem elfele mert nagyon ego volt.De ne szolj nekik vissza,en se szolok csak mintha nem venned eszre.Nem reagalod tul mert ez nagyon idegesito.Crop topot peldaul nem veszek mar fel a varosba mert nincs kedvem az allandolagos nezesekre, bamulasokra,szolongatasokra....16/L A lenyeg hogy ne vedd oket figyelembe amig csak szolnak, meg futyulnek ne erdekeljen ha meg valamelyik meg is fogdos na azt rugd tokon.😤😁
2016. aug. 26. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Kár pedig pont arra számítottam hogy le*opsz majd a bokorban.:( Feleslegesen szóltam hozzád.
2016. aug. 27. 00:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem is gyakran lefütyülnek és még utána én érzem magam kínosan :D
2016. aug. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!