Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért ilyen erkölcstelenek az emberek?
Nah, de most komolyan, igen igazad van!!!
Nos sok mindent/mindenkit lehetne hibáztatni még sok szülőt is a hanyag gyereknevelésért...
Szóval a legfőbb gond a majmolás, először 1 ember csinálja, aztán valaki más elkezdi, egy 3. meglátja, hogy az 1. elkezdte és a 2. már ugyanazt csinálja szóval ő is beszál... és így tovább, amíg mindenki egyforma lesz, bunkó, erkölcstelen, idióta meg a többi, persze a becses kivételek mindig megmaradnak, ám őket a csorda szellemével , hamar eltapossák :/
Mivel kezdődik az egész? Az első férfi kirúgja az első asszonyát, mert az rossz.
A másodiktól lesz két fia. Az egyik megöli a másikat.
Minden generáció viselkedése rosszabb, erkölcstelenebb mint az előzőé volt.
Vagy csak azok feledkeztek meg saját fiatalságukról.
Ha azt vesszük, hogy a helyzet folyamatosan romlik, már ki kellett volna halnunk.
Mivel ebben a kategóriában van, ezért feltételezem, hogy elsősorban a fiatalabb korosztályra gondolsz.
Szerintem mindenki furán nézne, ha megtudná, hogy fiatalként hogyan élt a szülője, akár nagyszülője. Megtudhatnánk, hogy - és ezzel nem megsértve senkit - az előttünk lévő generációk sem voltak olyan erkölcsösek. Csak nyilván erről nem beszélnek, mert már nem csinálják, hiszen kinőttek ebből a korból, ráadásul hiteltelenné válnának a gyerekük szemében, akit még nevelni kell. Szóval részben a fiatalok érdekében van, hogy nem beszélnek, részben pedig azért, mert ők sem büszkék feltétlenül, hogy mit tettek.
Ezért nem gondolom, hogy akkora lenne a különbség a szüleinkhez képest, és olyan romlott lenne a mai fiatalság.
Most pedig indulok koporsót készíttetni, mert nem szidtam a fiatalokat. (Az a legszebb, mikor valaki habzó szájjal mondja, hogy a fiatalok így meg úgy, közben ő is ugyanolyan... meg közösségi oldalakon felrakják az "olyan" képet és jön mellé a szöveg az erkölcsről meg hogy ő milyen erkölcsös.) Mielőtt valaki belekötne: én sem vagyok szent, sem bölcs, egy átlagos fiatal vagyok.
A hatoshoz csatlakozva csak egy kis illusztráció.
Olyan százéves vicc:
- Na, ez a gyerek is úgy készült, mint a Kossuth-szobor.
- Hogyhogy?
- Közadakozásból.
Szóval a memóriával is baj van, nem csak a mai korral.
Regen sokkal erkolcstelenebb, kulturalatlanabb es szivtelenebb vilag volt, mint most. Ennel nagyobb szabadsag, jolet, egeszseg es erkolcs nem lesz, mint most. Inkabb orulj, hogy ide szulettel, nem a rabszolgatarto, kenyszervallato kozepkorba, vagy a ket vilaghaborus 20. szazad elso 50 evebe. Az Okor megintcsak nem az erkolcs mintakepe (animalszex, buzasag mutogatasa), gladiator viadalok aminek te is reszese lehettel volna.
Jo ez a mai kor, sokkal jobb, egyszerubb es szabadabb, mint barmelyik masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!