Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha veszekszem a barátnőmmel....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha veszekszem a barátnőmmel. Ez minek a jele lehet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 10:54
 1/6 anonim válasza:
100%

Annak hogy nem értetek mindenbe egyet.

Teljesen normális, nincs olyan kapcsolat, ahol soha nincs semmilyen veszekedés.

Mondjuk az is számít, hogy mi miatt és milyen időközönként szoktatok.

2016. aug. 25. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Kb 2 hetente
2016. aug. 25. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Tisztazzuk :fiú vagy ? Vagy lány ? Mert ha fiú és a barátnőd akkor teljesen normális ez azt jelenti hogy szeretitek egymást. Ha meg lany vagy és csak barátok bagytok érdemes egy picit többet beszélgetnetek higy ne legyenek félreértések:)Bocs de nem volt egyértelmű amit írtál:D
2016. aug. 25. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok:DD és a barátnőmmel veszekedtem:D
2016. aug. 25. 11:04
 5/6 anonim válasza:
100%

Kéthetente nem sok.

Kiengeditek a feszültséget.

Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha ez egy friss kapcsolat akkor lehet, hogy egyszerűen csak nem rázódtatok még össze.

2016. aug. 25. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez annak a jele hogy kapcsolatban éltek. A kapcsolatok része meg a veszekedés is.
2016. aug. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!