Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy néha kissé sirhatnekom lesz, amikor olyan részt olvasok egy love sztoribol?
Egy nagyon jó könyvet olvasok és vannak benne olyan részek, ahol az írónő nagyon jól megfogalmazza, hogy megölelik egymást, megcsokoljak, osszebujnak.
Ezeknél a részeknél neha szomorú leszek és ha alapból rosszabb kedvem volt sirhatnekom lesz :/
Ez mennyire normális?
Van itt olyan, akivel elő szokott ez fordulni?
Kort és nemet is legyszi :)
16/L
Ez egyáltalán nem gáz! :)
Én is viszonylag sok könyvön sírtam már, mert olyan szinten hatással volt rám, annyira megszerettem a szereplőket, hogy ha valami nagyon szomorú dolog történt velük (vagy nagyon jó), akkor bizony pityeregtem. Ilyenkor néha becsuktam a könyvet, könnyes szemmel odamentem hugomhoz és elmondtam neki mi történt. Ő persze nem értette, de emiatt vicces volt, letöröltem a könnyeimet, és így már újra a kezembe vehettem a könyvet, mert előtte azért raktam le, hogy ne könnyezzem össze (XDD).
Teljesen normális. Amikor a létezik térkép a szerelemhez-t olvastam SPOILER, GÖRGESS TOVÁBB Owen apjának jeleneteit könnyeztem meg, pl amikor odaadja a pénzt, vagy visszaérkeznek a régi otthonukhoz SPOILER VÉGE
Szval sztem teljesen normális 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!