Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a fiúnak, hogy kedvelem?
Figyelt kérdés
Tegnap azt mondta nekem egy fiú, hogy majd ír nekem, de előtte tanulnia kell. Ezzel nem is lett volna semmi probléma, csak nem is tanult, hanem Facebookozott. Képeket töltött fel, ilyen meg olyan hozzászólásokat írogatott ide-oda. Szóval a lényeg, hogy hazudott. Nem tudom mi miatt. Én pedig este írtam neki, hogy szerintem ő egy hazug. Rákérdezett, hogy miért... Mondtam, hogy amiatt hogy azt mondta este beszélünk, de nem írt. Írta, hogy, igen azt mondta majd beszélünk és beszélünk is. Nem akartam mondani, hogy konkrétan azt mondta, hogy majd ír nekem.. Szóval bocsánatot kértem, nem akartam "balhézni". A fiú pedig írta, hogy a családjával kell lennie, mert tegnap ért haza, 2 hónapig nem volt otthon. Meg is értem, és szégyellem is magam elég rendesen. De akkor ne hazudjon. Miért nem tudta ezt akkor elmondani? Amúgy is, érdekes hogy közben a neten lógott.... A lényeg, hogy írtam neki egy nagyon hosszú bocsánatkérő levelet, amit még nem küldtem el, mert még van valami, amit bele kéne írnom. Azt, hogy kedvelem. Mint egy fiút, és nem mint barátot. Viszont tegnap mondta, hogy barátok vagyunk. És nen hiszem, hogy többet akarna. De, szeretném ha értené, hogy nekem miért annyira fontos, hogy írjon nekem. Csak így érthetné meg. Hogyan mondjam el?2016. aug. 25. 08:32
1/3 anonim válasza:
Segíts neki a háziban és legyél hozzá nagyon kedves. Ha ezt egy idelyig folytatod én biztos hogy beléd szeretnék, és szerintem ő is
3/3 anonim válasza:
Túlbonyolítod az egész kérdést. Ha érdekled a srácot, akkor ő fog kezdeményezni. Főleg akkor, ha egyébként nem egy félénk, önbizalomhiányos személyiség. Ha ez nem történik meg, ráadásul kijelenti, hogy barátok vagytok, akkor valószínűleg nem érdekled komolyan.
Persze ettől még elmondhatod neki, hogy kedveled. Nem kell ezt sem túlbonyolítani, a legjobb az egyenes út. Ha párkapcsolatot szeretnél, akkor az is szerencsés lenne, ha kevesebbet hisztiznél és drámáznál, mert hosszú távon ez elég zsibbasztó és unalmas tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!