Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire tartjátok taszítónak ha egy lánynak hájas pocakja van?
Figyelt kérdés
Nagyon meghíztam a nyáron, és főleg a hasam lett nagyon nagy. Mennyire gáz ez fiúszemmel?
16/L
2016. aug. 24. 17:03
1/12 anonim válasza:
Amíg arról van szó h csak barátok vagyunk addig egyáltalán nem érdekel, de ha arról lenne szó h összejönni valakivel akkor bizony igenis fontosnak találom.
2/12 anonim válasza:
Jólvan, hát ez így elég vak kérdés megint volt egy barátnőm ő is mindig nagyon meghízott alapból volt 65 kiló aztán amikor véletlenül mondjuk 68 lett akkor már egésznap azt kellett hallgatni ,hogy ő mennyire megvan hízva-.-. Amúgy ez sok mindentől függ ,ha csak a külsőt nézzük akkor persze a legtöbb embernek nem tetszik, de ha valakinek pl jobban áll, ha van rajta egy kis szajré.
3/12 anonim válasza:
Őszintén? Eléggé lelombozó. Cseppet se vonzó hogy menet közben rezeg az egész mint a friss puding. Gyakorlatilag ha kiáll a napra, csepegne belőle a zsír mint a szalonából...
Neked se lenne túl vonzó egy nagy sörhasú fickó, nemde?
4/12 anonim válasza:
eléggé gáz sportolj fogyjál le! tőlem meg elvárjátok hogy izmos legyek ti meg lusták vagytok mozogni.....
5/12 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nem lehet megállapítani..
6/12 anonim válasza:
Igaza van az előző felhasználónak. Attól függ, hogy néz ki, meg hány kg vagy, stb.. A szépség szerintem alapvetően nem súlyfüggő, van aki ropi csajként is szép, van aki 120kg-san is..
7/12 anonim válasza:
kép nélkül tényleg nehéz de nagyon sokan szeretik a telt lányokat köztük én is.
9/12 anonim válasza:
hát ha testesebb veted meg a testesebb fiúkat akkor részemről nincs baj vele ;)
10/12 anonim válasza:
Én kifejezetten vonzónak tartom
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!