Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova járnak a 13-15 évesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova járnak a 13-15 évesek bulizni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok pedofil mielőtt még ezt szűrnétek le a kérdésből :D....

24 éves lány vagyok és folyton ezt hallom, hogy manapság a kis 13 évesek hogy meg milyen ruhákba járnak bulizni és isznak és bla bla. Sokat járok bulizni, de nagyon ritka az is, ha 18 év alatti tiniket látok a bulihelyeken, nemhogy 13 éveseket. Miről beszéltek/beszélnek?

2016. aug. 23. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Na erre én is kiváncsi vagyok :D. Nálunk csak plázázni vannak tudtommal :D
2016. aug. 23. 15:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Na meg még tőlem is el szokták néha kérni a személyit (van ahol mindig, mert ott kötelező mindenkitől elkérniük) , akkor hogyan engednének be egy 13 évest?
2016. aug. 23. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk balatonparton rengetegen vannak igaz inkább 15-16 mint 13 évesek de érted gondolom.
2016. aug. 23. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
én már 17vagyok de 2-3éve is discóba, fesztiválokra, koncertekre stb. re jártunk. (most is) Azt meg el ne hid, hogy bármivel ki nem szolgálnak vagy személyit kérnek. Nyílván van ahol igen, de legtöbb helyen nem mégiscsak fizető vásárlókat tiltanának ki. Ez ilyen. Bár én kisvárosba lakok, de lazán kiszolgálnak kocsmába nemcsak engem 12éveseket is, sőt valami kzöös program van, fesztivál v nemtom mi kérni se kell kezembe nyomják a decis pálinkás poharakat. (ez így volt mikor 14voltam is)
2016. aug. 23. 15:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg itt a "hiba". Én budapesten élek, itt tényleg nem látni 18 éven aluliakat a szórakozóhelyeken, kocsmákban, bárokban...

Pesten általában dugig vannak tömve a bárok, úgyhogy nem szorulnak rá a tizenévesek pénzére...

2016. aug. 23. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nálunk itt "vidéken" (Zalaegerszeg is város...) elég sok van, nem is bulizó helyen lehet őket látni, de néhány kocsma tele van 12-13 évesekkel is, illetve az én korosztályomból is sok ember megfordul itt, a lényeg napi egy doboz cigi ezeknél, meg a hétvége abból áll, hogy hányásig inni. Mert az ugye milyen menő! És itt gang-eknek nevezzük ezeket a társulatokat, én szerencsére nem vagyok ilyenek tagja. De egyébként egypár bulizóhelyen is látni nálunk a 12 éves kisgyerektől a 45 éves fasziig bárkit.
2016. aug. 23. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Jah utolsó vagyok, kihagytam:

15/f

2016. aug. 23. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:

És ha szereznek 18-as személyit?

Volt már velem is, hogy akartam menni bulizni de 16-os volt, én meg akkor 15 voltam és kölcsönkértem haveromtól a személyiét, úgy is csak a dátumot nézik...

2016. aug. 23. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező egyébként a pultosok, biztonsági őrök sem profi elemzők. Csomó fiatalkorúnak van kamu személyie nem valami bonyolult csinálni. Fogod saját képed, és ráragasztod pontosan egy nagykorú személyi képére ég világon senki nem veszi észre. Nyílván 15-16évesen nem 60éves nagypapi személyiére, de 18-20évesnek kinézetre simán rálehet fogni magad.
2016. aug. 23. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, mostmár (nálunk is ugye) elég sok hely van ahol lese szarják ha egyáltalán csak 8 éves vagy, piát kiadják, max akkor nem (volt erre példa) ha ellenőr bemegy a helyre, akkor elkérik a személyiket, de egyébként néhány hely tele van atom részeg 12 évesekkel, és ami rossz már konkrétan több a lány mint fiú aki részeg.
2016. aug. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!