Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben járnak a 25 fölöttiek...

Miben járnak a 25 fölöttiek bulizni? Linkelnétek szetteket?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, ősidők óza nem voltam, és most megyek nőnapozni, de nem tudom mit vegyek fel. Linkelnétek nekem valami hasznosat?

31\N

2016. febr. 25. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenki olyanba megy, amiben jól érzi magát. :)

Most ha én azt mondom, hogy vegyél fel egy hosszú szárú magassarkú csizmát, egy fekete térdig érő ruhával, akkor te abba fogsz menni? Biztos, hogy jól fogod benne érezni magad egész este?

2016. febr. 25. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen jellegűeket szoktam felvenni.

[link]

[link]

[link]

Lényegében valami szűk farmer, vagy fekete nadrág. Egy csinosabb felső. A nyaklánc ezekhez a felsőkhöz már nem nagyon kell szerintem, így én karkötőt szoktam felvenni. (Nem bírja a fülem a fülbevalót.)

Magassarkú vagy csizma, időjárástól függően, illetve persze passzoljon a szereléshez.

Valamit blézer. Ha hideg van, akkor arra még ráveszem a szövetkabátomat.

A hajam általában egyszerűen felkötve.

[link]

A sminkem pedig mindig szolid.

[link]

Remélem tudtam valamit segíteni. :)

26N

2016. febr. 25. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Szoknyában nem megyek, befagy a sejjhajom :)

Köszi kettes, ilyesmire gondoltam én is :)

2016. febr. 25. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem még bőven fiatal vagy ahhoz hogy a korod alapján öltözködj,persze azért ahhoz már elég érett hogy olyan hibát ne kövess el,mint például elegáns ruhához tornacipőt,ilyet sok tinin látni mostanában.

Szerintem egy cicanadrág elegáns felsővel magassarkúval(ha bírod)megfelelő választás.

2016. febr. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!