Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Barátommal már kezd tele lenni a hócipőm..Nem régóta vagyunk együtt , és eleinte tök más volt mint most. Az a tipikus "teszek mindenre, azt teszem amit jónak látok " típus. Mindig ő akar döntenteni, domináns lenni..Ami nekem nagyon nem tetszik, mert egy kapcsolat az eggyenjogúságról, kompromisszumokról is szól.Nem vagyok az a veszekedős típus, de már nem bírok többet nyelni.Minden kis apróságon számon kér. Hol voltam, mitcsináltam,kivel voltam, miért , meddig . Ez még semmi.. Ha úgy tartja kedve belémköt. Szeretem őt, mert nem mindig ilyen, de most már többnyire igen.. A szex nagyon jó vele, viszont ő nagyon szereti az orált.. Sőt elis várja ,de ő nem szereti csinálni.. Ezt is mondtam neki hogy én eddig teljesítettem az óhaját ő nem veszi figyelembe az én vágyaim, eddig is azért tettem hogy örömet okozzak neki ( pedig utálom egy barátomnak sem csináltam neki mégis mert nagyon szeretem) Ilyenkor csak legyint és nevet, és azt mondja úgyis megcsinálom mert tudja hogy indítson be, és olyankor bármire hajlandó vagyok... Ezt is nagyon lekezelőnek érzem ! És az ágyban is ha valamire azt mondom NEM akkor is ezzel a dumával jön.. Multkor nagyon bepipultam és a fejéhez vágtam, hogy azt hiszem ennek vége ha ezt így folytatja, nem igaz hogy nem tudna változtatni, mert az őrületbe kerget mert egy t*hó p*raszt semmi több . De nagyon hangosan beszéltem teljesen kifordultam magamból.Erre csak állt nézett, és elmosolyodott én meg kérdeztem mi a fenén mosolyog?! Erre odalépett hozzám és azt mondta nagyon szexi mikor egy "hárpia" vagyok .. Én meg azt hittem agyvérzést kapok.. Mindent a fejéhez vágtam végre és csak ennyit tud kinyőgni ?! Mondtam neki hogy nekem ez sok, és kiakartam menni a szobámból erre megfogta a kezem és annyit szólt hogy fogjam már be és lekapott. És szexeltünk..Innentől fogva, ha bármin is összekaptunk, mert már nem tartottam magamban , megakartam oldani a problémákat, de ő folyton ezt csinálta.. "k*ss" megcsókol és szexelünk.. Nem tudok neki ellenálni, mert nagyon vonzó és jó pasi. De ez akkor sem mehet így tovább.. Nem tudom mit tehetnék amitől tényleg a kapcsolat értékeire is figyelne, meg rám is, nem csak a szex a szex a szex.. Hogy adjam a tudtára hogy végre komolyan vegyen? 18/L

2016. aug. 23. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Cseréljünk. Az én csávóm annyira érzelmes, meghalok néha mellette. Nekem szimpi a pasid.
2016. aug. 23. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán kezdhetnéd ott, hogy következetes leszel és nem dobod hanyatt magad egyből...
2016. aug. 23. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
egy üresfejű kis liba vagy semmi több
2016. aug. 23. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

"ha bármin is összekaptunk, mert már nem tartottam magamban , megakartam oldani a problémákat, de ő folyton ezt csinálta.. "k*ss" megcsókol és szexelünk.. Nem tudok neki ellenálni"

Rendben. És akkor mit is vársz tőlünk? Mi álljunk neki ellen?

2016. aug. 30. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!