Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan találkozunk a barátommal és arra gondoltam hogy ha kettesben vagyunk akkor majd nadrágon át markolászom meg simogatom őt ott. :$ én 14 ő 16, szerintetek hogy reagálna? (még nem tervezünk lefeküdni)
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 16:01
21/26 rrrrrreennnnn válasza:
De kár,hogy van trágárságszűrő,teee...
Kérdezd meg anyádat!!!!
22/26 anonim válasza:
#20. Én is így vagyok velük. xD
23/26 anonim válasza:
Á értem, felkészülsz az út széli munkára? :D ne feledd hogy a markolászás ott nem elég! Szopizni is kell ám, és a harmadik randira vigyél síkosítót hogy a kis púzód birja a kiképzést. :D
24/26 anonim válasza:
Nyugi. A pasid már a pózt tervezgeti.
25/26 anonim válasza:
Ha az a terved hogy felizgasd akkor nyugodtan...lol
16/l
26/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de egyáltalán nem tartom jó ötletnek. Most lehet rám ujjal mutogatni, hogy velem van a baj... de véleményem szerint nem azzal kéne a 2. randi idejét elütni, hogy a srác intim területeit fogdosod, főleg ha ezzel nem az a terved, hogy ágyba vidd... A végén azt fogja hinni, hogy szexuálisan közeledsz hozzá, szóval akár kínosan is végződhet.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!