Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hamarosan találkozunk a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan találkozunk a barátommal és arra gondoltam hogy ha kettesben vagyunk akkor majd nadrágon át markolászom meg simogatom őt ott. :$ én 14 ő 16, szerintetek hogy reagálna? (még nem tervezünk lefeküdni)

Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 16:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

2. randin szerintem még elég korai... 5. randin már házasodni fogtok?

Lehet én vagyok visszafogottabb vagy ha úgy tetszik régimódibb, de én fél év után tapiztam le először a párom. Mivel nem erről szól a kapcsolatunk.

2016. aug. 22. 16:19
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
14 évesen barbizni kéne, nem mást fogni... hol tart a világ? amikor én 14 voltam még bulizni se jártam, azt se tudtam mi a szerelem, nem hogy a szex... elég szégyen hogy a randitokon nem filmezést vagy sétát akarsz, hanem a kukiját fogni... no comment..
2016. aug. 22. 16:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
XD hagyd békén a kuksiját
2016. aug. 22. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
14 évesen, második randin...? Én minden vagyok csak nem régimódi, de szerintem sok. Ha valakivel kapcsolatot akarsz, jobb nem már az elején ilyeneket csinálni, főleg nem ennyi idősen. Arra ott vannak a bulis egyéjszakás dolgok, de az meg főleg várjon pár évet még. 19/F
2016. aug. 22. 16:28
 15/26 anonim ***** válasza:
Az igen... 14 éves vagyok de nem gondolok ilyenekről. Hova tart már ez a világ?
2016. aug. 22. 16:38
 16/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de én 15 évesen a 2. randikon a volt barátommal filmet néztünk, és sétáltunk, de nem kezdtem el fogdosni. Egy 14 éves nehogy már a barátját a 2!!! randijukon elkezdje markolászni. Nekem meg se fordulna a fejemben, még most sem. És ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor, minek akarnád letaperolni? De te tudod, én csak a szubjektív véleményemet osztottam meg.
2016. aug. 22. 16:44
 17/26 anonim ***** válasza:
#16. Nyugodj meg, kamu kérdés. :D
2016. aug. 22. 16:46
 18/26 anonim ***** válasza:
#16 vagyok, és a korosztályomból kiindulva ezt a kérdést komolyan vettem. Az egyik ismerősöm 13 évesen feküdt le a barátjával, és mosolyogva mesélte, hogy majdnem terhes lett. Ezek után... És igen, egy kicsit könnyen kiakadok. A rengeteg hibám egyike XD
2016. aug. 22. 16:51
 19/26 anonim ***** válasza:
#18. LMAO, az komoly gech. :D Nálunk is vannak ilyen trógerek. xD
2016. aug. 22. 16:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Ilyenkor én elgondolkozom, hogy miért ismerek ilyen embereket. És nem tudom... Vonzom a degeneráltakat, vagy anyám tudja. És amikor furán nézek rájuk, vagy esetleg a sarki nő jelzőt aggatom rájuk, akkor én vagyok a nyomorék. Bocs hogy élek :D (#16 voltam. Megint)
2016. aug. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!