Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eve van egy nagyon jo lanybaratom viszont en ugy erzem hogy egyre tobbet erzek iranta most pedig messzire kerultunk egymastol. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Szoval.. Amikor megismerkedtunk neki volt baratja. Kezdettol fogva tetszett viszont o nem akart semmit. Majd beletorodtem es egyre jobb baratok lettunk. Par honap mulva mar mindent megbeszeltunk, talalkoztunk eleg gyakran es kis ido elteltevel azt ereztem h talan o is akarhat valamit, viszont nem akarja bevallani maganak. Ket honappal ezelott ugy hozta a sors hogy elkerultunk egymastol tobb szaz km-re. Most pedig azt erzem h o kezd elfelejteni mas fiukkal "log" viszont en ezt nem tudom elfogadni es egyre tobbet veszekszunk. (Mai napig minden nap beszelunk) valaszotokat elore is koszonom.:) 16 eves fiu.2016. aug. 22. 12:10
1/5 anonim válasza:
Ha csak ideiglenesen kerültetek szét, akkor tartsd vele a kapcsolatot, hogyha véglegesen akkor hagyd a bánatba, ne kínozd magad. A kérdésedre választ adva, hogy mit csinálj ... hát ... keress mást és tegyél le róla.
2/5 A kérdező kommentje:
Annyi a baj hogy annyira kotodom hozza hogyha ossze is veszunk nem birok ki nelkule egy napnal tobbet. Mi a velemenyed hogyan tudnam tul tenni magam rajta? Nem tudok egy lannyal sem komolyabb kapcsolatra szert tenni mert mindenkit hozza hasonlitok es senki sincs olyan mint o. Tartosan tavol kerultunk egymastol.
2016. aug. 22. 12:22
3/5 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a szitu, csak itt én vagyok a lány. És szerelmet vallott az a köcsög. És azöta a barátomnak sem tartom. És még egy évig él kell viselnek, mert most megyünk nyolcadikba...
4/5 anonim válasza:
én 3 évig voltam szerelmes. (nem viszonoszta) de szerencsére túl tettem magam rajta. Így vissza gondolva elég ciki voltam, mindent meg akkartam tenni h együtt legyünk. Ne ragaszkodj ennyire hozzá, ne legyél tapló. Hagyd őt egy ideig és ha tetszel neki akkor ír neked.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat!:)
2016. aug. 24. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!